ЗА НАС

“Билд Инвест” ООД е строителна компания със седалище гр. Хасково и адрес на управление: гр.Хасково, ул.”Васил Друмев” №13, регистрирано в ХОС по ф.д.166/1996 година. Дружеството е специализирано в комплексно изграждане на сгради с жилищно, административно и туристическо предназначение.

“Билд Инвест”ООД разполага със собствена производствена база, отговаряща на съвременните технологични стандарти. Техническата инфраструктура е напълно осигурена.

Собственият транспорт – микробуси, лекотоварни автомобили, самосвали, бордови товарни автомобили, автокран, кулокран  и багер гарантира гъвкавост и мобилност в процеса на работа.

Дружеството разполага с висококвалифицирани специалисти за изпълнение на всички видове СМР и управление на строителния процес, обхващащ пълния цикъл на строителството: изкопни работи, груб строеж, довършителни работи.

Повече от 120 работници годишно се идентифицират с предприятието и неговите цели. Високата отговорност и стремеж към постоянно усъвършенстване води към професионалното им и лично развитие.

“Билд Инвест” ООД е член на Българска строителна камара и Българска търговско промишлена палата.

За времето от своето създаване до сега, благодарение на качествената си работа и точност в отношенията с клиентите “Билд Инвест”ООД успя да създаде име на коректен партньор.

Може да прочетете Декларация на Ръководстовото на “Билд Инвест” ООД Хасково тук.