ЗА SALAMANDER

Първокласно качество

Профилите Salamander напълно отговарят на немския стандарт за качество – RAL GZ 716/ т. 1 и т. 7, както и на европейската норма EN 12608:2003.Компанията произвежда само профили от клас А.

Salamander няма изнесено производство в други държави.

Съчетание на отделните профилни системи – В ядрото на философията на компанията стои перфектното съчетание на отделните профилни системи – Design 2D, Design 3D, Streamline 76, Streamline Vision, bluEvolution и Brügmann AD, както и система за кепенци.

Многообразие на форми – Особено внимание е отделено на геометрията и външния дизайн на профила. Съчетанието от меки линии и смели футуристични решения отличават профила от останалите марки на пазара. Всички отделни профилни системи предлагат избор за права, скосена и заоблена оптика.

Брилянтна повърхност и искрящо бял цвят на профила“Salamander” особено се гордее със специалната си рецептура за постигане на брилянтната повърхност и искрящо белия цвят на профила, несравним с останалите марки на пазара.

Богата цветова гама – За декориране на профилите в цветова гама, състояща се от над 1600 цвята, производителят влага висококачествено декориращо фолио от реномираните маркиRenolit и Cova, при  стриктно спазени изискванията на стандарт RAL – GZ/716  т. 7.

Перфектна функционалност в съчетание с лесна поддръжка – Специалното покритие и гланцирана повърхност на профила затрудняват полепването на замърсяващи частици по повърхността му и улесняват максимално неговото почистване и поддръжка.

Високи изисквания за термо- и шумоизолация – Благодарение на голямата си конструктивна ширина /60 мм, 73 мм, 76 мм и 92 мм/, позволяваща вграждане на различни стъклопакети до 60 мм, както и на поместените във вътрешността на профила камери /3, 4, 5, 6 и 7 камери/ профилните системи на “Salamander” показват високи показатели за термо- и шумоизолация, напълно съответстващи на европейските.

Това са само част от основните предимства на профилите, гарантиращи на “Salamander” една крачка пред другите.